افرادی هستند به دنبال نعنا با بو و مزه تندی و سرد بدهد تا که برای ترکیب در موارد زیادی مورد استفاده قرار میگیرد در ادامه به موارد استفاده این گیاه پر خواص و پر عطر بو پرداخته خواهد شد.
نعنا تند فلفلی
نعنا تند فلفلی یک گیاه علفی است که در مناطق مختلف جهان رشد می کند.
نعنا تند فلفلی دارای برگ های بسیار خوشبو و شاداب است که در طعم و عطر غذاهای مختلف به کار می رود.
نعنا تند فلفلی دارای خواص آرامبخش و ضد التهاب است و به عنوان یک درمان سنتی برای سرماخوردگی، سردرد، دردهای معده و دستگاه گوارش، اضطراب و تشنج استفاده می شود.
همچنین،نعنا تند فلفلی به عنوان یک تقویت کننده سامانه ایمنی بدن شناخته شده است.
نعنا فلفلی به صورت ترش، خشک شده، پودر شده و حتی به صورت روغن عصاره نعنا فلفلی در بازار موجود است.
با توجه به خواص داروئی و طعم خوب آن، نعنا فلفلی به عنوان چای صبحانه، اسپرسو، لیموناد و سایر نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش نعنا تند فلفلی
نعنا فلفلی بیشتر در مناطق استان های خوزستان و لرستان کشت می شود که از مرغوبیت بالایی برخوردار است شاید بگید شهر های دیگر ایران یعنی ازین نوع نعنا ندارن؟ پاسخ این است که در شهر های دیگر کشت می شود ولی به دلیل شرایط آب و هوایی خوب خوزستان و لرستان به مرغوبیت این دو استان نمی رسد.
نعنا های تند فلفلی بعد از کشت بیشتر برای گرفتن عرق نعنا های دو آتیشه برای توسط عرق گیری ها پیش خرید شده و به فروش می رسد این بین مجموعه ما به دنبال درخواست شرکت ها و مجموعه ها و درخواست های خانگی به انجام خشک کردن این گیاه پرداخته است.
به دو روش صنعتی و سنتی نعناع ها خشک می شود، افرادی که به دنبال نعنا ارگانیک هستند می توانند با صحبتی که با مشاور فروش مجموعه انجام می دهند درخواست نعنای ارگانیک کرده و اون رو درب منزل تحویل بگیرند.
خرید نعنا تند فلفلی
اگر شما به دنبال خرید نعنا فلفلی برای تولید آدامس ها و اسانس و دمنوش ها و گیاهان دارویی با نعنا فلفلی هستید می توانید به مشاور ما توضیح بدهید تا بسته به کار شما به شما نعنایی پیشنهاد که مدنظر شماست و حتی نمونه هایی برای ارزیابی دریافت کنید تا با خیال راحت از محصول به تناژ بالا خریداری کنید.
نعنای فلفلی خواصیت جلوگیری از سرما خوردگی تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به سیستم گوارش بدن را داراست، همچنین برای خوش بو کننده دهان می توان ازین گیاه استفاده کرد.
استفاده نعنا در غذا ها و دسر ها از قدیم و پیشینیان مورد بررسی هست که قدیمی های ما برای درمان بیماری ها از گیاهان دارویی استفاده می شده است، استفاده در ماست و دمنوش ها بیشترین کابرد را دارد.
همچنین استفاده عرق و اسانس نعنا در تولید آدامس ها و قرص های نعنا انجام می شود که شرکت های تولیدی این مححصولات می توانند با ارتباط با مشاور مجموعه خرید این محصولات رو خریداری کنند.
تاریخچه نعنا فلفلی
نعنا تند فلفلی (Mentha ×piperita)، گیاهی معطر از خانواده نعناع (Lamiaceae) هست، نعناع فلفلی دارای بوی شیرین قوی و طعم تند گرم با طعمی خنک است، برگ ها معمولاً به صورت تازه به عنوان یک سبزی در آشپزی و آشپزخانه استفاده می شوند برای طعم دادن به آب نبات، دسر، نوشیدنی، سالاد و سایر غذاها استفاده می کنند.
اسانس آن نیز به عنوان طعم دهنده بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه ترکیبی بین نعناع آبی (Mentha aquatica) و نعناع (M. spicata) است و در اروپا، آسیا و آمریکای شمالی کشت می شود.
نعناع دارای ساقه های مربعی شکل، برگ های ساقه ای صاف، سبز تیره و خوشه های مستطیلی از گل های اسطوخودوس صورتی است، مانند سایر نعناع ها، این گیاه می تواند با استفاده از استولون ها (ساقه های زیرزمینی) به شدت گسترش یابد.
بدون دیدگاه