ادویه های مرغوب یک دانه، میوه، ریشه، پوست یا سایر مواد گیاهان است که عمدتاً برای طعمدهی یا رنگآمیزی غذا استفاده میشود، ادویه های تند را از گیاهان، که برگ ها، گل ها یا ساقه های گیاهان برای طعم دادن یا چاشنی استفاده می شوند، متمایز می کنند.
ادویه جات گاهی اوقات در پزشکی، مراسم مذهبی، لوازم آرایشی یا تولید عطر نیز استفاده می شود. به عنوان مثال، وانیل معمولاً به عنوان یک عنصر در تولید عطر استفاده می شود.
فروش ادویه های مرغوب
یک ادویه ممکن است به چندین شکل موجود باشد: تازه، خشک کامل یا خشک شده از قبل آسیاب شده. به طور کلی ادویه ها خشک می شوند. ادویه جات ترش مزه بیشتر ممکن است برای راحتی دراستفاده به پودر تبدیل شود.
یک ادویه خشک کامل طولانیترین ماندگاری را دارد، بنابراین میتوان آن را در مقادیر بیشتری خریداری و نگهداری کرد، که باعث میشود در هر وعده ارزانتر شود.
یک ادویه تازه، مانند زنجبیل، معمولاً طعمدارتر از شکل خشک آن است، اما ادویههای تازه گرانتر هستند و ماندگاری بسیار کمتری دارند.
برخی ادویه جات ترشی مزه همیشه به صورت تازه یا کامل در دسترس نیستند، به عنوان مثال زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و اغلب باید به صورت آسیاب شده خریداری شوند، دانه های کوچک مانند دانه رازیانه و خردل اغلب به صورت کامل و پودر استفاده می شوند.
اگرچه اغلب ادعا می شود که ادویه ها فواید سلامتی دارند، اما در حال حاضر تحقیقات کافی برای اثبات این فواید انجام نشده است.
ادویه در سرتاسر دنیا یافت می شود ولی نمی توان این مورد رو بیان کرد که هند 75 درصد از تولید جهانی ادویه را به خود اختصاص داده است.
این از نظر فرهنگی از طریق غذاهای آنها منعکس می شود، از نظر تاریخی، تجارت ادویه در سراسر شبه قاره هند و همچنین در شرق آسیا و خاورمیانه توسعه یافته است.
خرید ادویه های مرغوب
تقاضای اروپا برای ادویه جات از از هندوستان و آسیای شرقی بسیار زیاد هست تا جایی که ایران نیز یکی از تولیدکنندگان ادویه به شمار می رود.
همچنین ادویه ها در کشور عزیز ایران نیز تولید می شود و جوانان ایرانی در این عرصه برای طعم دار کردن غذا ها با تست و خطا دست به تولید ادویه های مخلوط کرده اند که بازخورد خوبی را داشته و همکنون انواع و اقسام ادویه ها به صورت خالص و مخلوط تولید می کنند.
برای خرید ادویه جات مختلف می توانید با مدیر فروش مجموعه ارتباط بگیرید و بعد از مشورت خریدی خوب را تجریه کنید کافی است به صفحه تماس با ما ارتباط بگیرید.
ادویه جات در درجه اول به عنوان طعم دهنده غذا یا ایجاد تنوع استفاده می شود، همچنین از آنها برای خوشبو کردن لوازم آرایشی و بخور استفاده می شود، در دوره های مختلف، بسیاری از ادویه ها ارزش دارویی دارند.
در نهایت، از آنجایی که آنها کالاهای گران، کمیاب و عجیب و غریب هستند، مصرف آشکار آنها اغلب نمادی از ثروت و طبقه اجتماعی بوده است.
محبوب ترین توضیح برای عشق به ادویه های در قرون وسطی این است که از آنها برای حفظ گوشت از فاسد شدن یا پوشاندن طعم گوشتی که قبلاً از بین رفته بود استفاده می شد.
این ایده متقاعد کننده اما نادرست چیزی شبیه به یک افسانه قدیمی است، داستانی به قدری غریزی جذاب که به نظر می رسد واقعیت صرف نمی تواند آن را از بین ببرد.
ادویه های مرغوب
هرکسی که می تواند ادویه جات تهیه کند، به راحتی می تواند گوشت تازه تر از آنچه ساکنان شهر امروز در سوپرمارکت محلی خود می خرند، پیدا کند پس نیازی نیست برای نگه داشتن گوشت ها از ادویه جات استفاده کنیم.
اغلب ادعا می شود که ادویه ها یا به عنوان نگهدارنده غذا یا برای پوشاندن طعم گوشت فاسد، به ویژه در قرون وسطی اروپا استفاده می شد.
این نادرست است، در واقع، ادویه جات در مقایسه با نمک، دود کردن، تند کردن یا خشک کردن، به عنوان نگهدارنده نسبتاً بی تأثیر هستند و در پوشاندن طعم گوشت فاسد بی تأثیر هستند.
علاوه بر این، ادویه ها همیشه نسبتاً گران بوده اند: در قرن پانزدهم آکسفورد، یک خوک کامل تقریباً به اندازه یک پوند ارزان ترین ادویه، فلفل بود.
در کتابهای آشپزی معاصر نیز هیچ مدرکی مبنی بر چنین استفادهای وجود ندارد: «کتابهای آشپزی قدیمی به وضوح نشان میدهند که ادویهها بهعنوان نگهدارنده استفاده نمیشدند.
آنها معمولاً پیشنهاد میکنند ادویههای را در پایان فرآیند پخت و پز اضافه کنید، جایی که هیچ اثر نگهدارندهای ندارند، در واقع، کریستوفورو دی مسیبوگو در قرن شانزدهم پیشنهاد کرد که فلفل ممکن است فساد را تسریع کند.
اگرچه برخی از ادویه ها دارای خواص ضد میکروبی در شرایط آزمایشگاهی هستند، فلفل تا حد زیادی رایج ترین ادویه – نسبتاً با اثر است، و در هر صورت نمک، که بسیار ارزان تر است، نیز بسیار مؤثرتر است.
بدون دیدگاه