ما همیشه وقت یا مواد اولیه برای مرینید کردن یا طعم دار کردن جوجه نداریم، پس می توان با استفاده از ادویه جوجه این کارو رو انجام داد.
من این را بهترین ترکیب ادویه جوجه مینامم، زیرا تعادل کاملی از ادویهها دارد که باعث میشود بیشتر پروتئینها مانند مرغ به اندازهای خوش طعم باشند که به تنهایی سرو شوند.
تازه می توان از این ادویه در طول هفته در هزاران دستور غذا استفاده شود، در حالی که این برای استیک، میگو و سبزیجات نیز عالی است، در صورتی که بهترین ترکیب این ادویه برای طعم دار کردن جوجه هست.
خرید ادویه جوجه عمده
این ترکیب چاشنی ساده و در عین حال همه کاره برای تهیه غذا خوش طعم و خوش مزه ضروری است، من این را دوست دارم زیرا می توانم نسبت چاشنی از جمله نمک را کنترل کنم.
برخی از مخلوطهای ادویه عالی هستند اما میخواستم یک ترکیب ادویهای “همه منظوره” خوب درست کنم تا بتوانم مرغ را برای تهیه غذا به صورت سریع به جوجه طعم دار آماده کنم.
چیزی ساده و خوشمزه میخواستم، اما نه چیزی که خیلی ادویه زده شده باشد و طوری باشد که هر روز همان چیزی را بخورم یک طعم منحصر به فرد که از خوردن آن لذت ببرم.
احتمال زیادی وجود دارد که اکثر مردم این به مواد طعم دار کردن مرغ و جوجه دسترسی داشته باشند. من میخواستم این ادویه را برای هر کسی که ممکن است وقت، پول یا دسترسی به مواد لازم نداشته باشد، آسان و در دسترس قرار دهم.
در حالی که مرغ برای خوش طعم شدن به عشق نیاز دارد، اما نیازی به پیچیده بودن آن نیست پس دست به تولید ادویه جوجه زدم.
فروش ادویه جوجه عمده
حال شاید بپرسید از چه ادویه هایی برای این ترکیب بی نظیر استفاده کرده ام، این ادویه با تست و خطاهای متعدد و ترکیب های متعددی به دست آماده ادویه هایی است که همیشه به آشپزهای مبتدی توصیه می کنم.
پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه، جعفری خشک، پاپریکا دودی و روغن زیتون، اکنون ادویههای زیادی وجود دارد که من دوست دارم، همگی را ترکیب کنم تا پودری خوش طمع برای مرینیت و طعم دار کردن گوشت ها استفاده کنم، اما برای سادگی، اجازه دهید از ترکیبی ساده برای طعم دار کردن جوجه شروع کنیم.
چاشنی و ادویه ها نیمی از کار است، سینه مرغ به راحتی خشک می شود، به خصوص اگر نگران مسمومیت غذایی هستید، اگر به دنبال یک راهنمای جامع برای پخت سینه مرغ هستید که خوشمزه، آبدار و کاملا پخته باشد، راهنمای من را اینجا بخوانید.
پودر جوجه رو به ازای هر یک کیلو گرم جوجه 100 گرم با آب جوش مخلوط کنی و در ظرفی قرار داده و در یخچال بگذارید بعد از 3 ساعت مواد رو از یخچال خارج و مقداری روغن استفاده کنید سپس مجدد در یخچال قرار دهید.
پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده حتما از پودر های طمع دار کننده مجموعه ما خریداری کنید تا مشتری دائمی مجموعه ما شوید.
بدون دیدگاه