همیشه برای اضافه کردن چاشنیها به غذا باید دقت کنیم که اندازه درستی اضافه شود با داشتن بهترین ادویه ماهی به همراه بسته بندی صادراتی می توانید طعم بی نظیری به غذای خود بدهید.
بهترین ادویه ماهی
از آنجایی که ماهی و غذاهای دریایی بوی بدی دارند، لازم است آنها را با ادویه ها و طعمهای مخلوط تهیه کرد تا بوی بد آنها از بین برود ادویه ها برای غذاهای دریایی مخصوصاً برای کسانی که از ماهی و میگو لذت نمی برند لازم است تا بتوانند به راحتی آنها را بخورند و از خواص فراوان آن بهره مند شوند در ادامه ادویه های مخصوص ماهی کبابی را معرفی می کنیم تا یاد بگیریم کدام ادویه ها طعم بهتری به ماهی کبابی می دهند.
برای تهیه ادویه ماهی کبابی فقط کافی است تمام ادویه ها را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید و برای تهیه ماهی کبابی از آن استفاده کنید همچنین می توانید مقدار زیادی از این ادویه را درست کرده و در ظرفی نگهداری کنید تا هر بار که ماهی کبابی تهیه می کنید از آن استفاده کنید.
برای تهیه ماهی کبابی ابتدا دو طرف ماهی را روغن مالیده و سپس ادویه مخصوص ماهی کبابی را روی ماهی بپاشید و با دست بمالید ماهی را یک طرف بگذارید و در ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید می توانید کمی آبلیمو روی ماهی بریزید تا طعم ادویه ها بهتر در ماهی نفوذ کند.
برای تهیه ماهی کبابی می توانید آن را کباب کرده و روی گریل بپزید برای کباب کردن همیشه کف گریل را چرب کرده و ماهی را روی آن قرار دهید و با حرارت متوسط آماده کنید برای کباب کردن ماهی، آن را در تور ماهی مخصوص روی گریل قرار دهید تا ماهی از هر طرف به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزد.
ادویه ماهی
در کشورما تولیدکنندگان و افراد زیادی هستند که ادویه ماهی تولید و عرضه می کنند اما بهترین ادویه ماهی را باید از برندهای معتبر خرید کنید چون همواره در صنفهای مختلف افراد سود جو هستند که به فکر منافع شخی خودشانند.
گشنیز
این ادویه یکی از پرمصرف ترین ادویه ها و گیاهان دارویی در بین اعراب و هندیها است از آن برای تهیه انواع غذاهای دریایی مانند قلیه ماهی، ماهی شکم پر، ماهی کبابی و استفاده می شود.
سیر و پیاز
این دو ادویه گرم و خشک هستند و برای طعم دادن به اکثر غذاها استفاده می شوند.
ادویه زنجبیل
این ادویه یکی از پر مصرف ترین ادویه های هندی و چینی است این ادویه کلسترول خون را کاهش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.
ادویه رزماری
این ادویه برای از بین بردن بوی بد ماهی و غذاهای دریایی بسیار مناسب است.
عصاره رزماری از برگهای گیاهی به نام «رزماری» یا «تاج گل کوهی» تهیه می شود رزماری طبیعتی گرم و رایحه ای نافذ دارد و به دلیل عطر و خواص بی نظیرش جایگاه ویژه ای در آشپزی به ویژه آشپزی بین المللی و مدیترانه ای دارد.
می توانید برگهای خشک رزماری را به صورت پودر یا کامل از آتاری تهیه و استفاده کنید اگر می خواهید از مارماری تازه در غذای خود استفاده کنید، برگها را از ساقه جدا کرده و بشویید، سپس برگها را آبکش کرده و خشک کنید سپس آن را خرد کرده و برای تهیه پاستا، پاستا، انواع پیتزا و یا به عنوان طعم دهنده برای ماهی استفاده کنید.
برای سفارش ادویه ماهی می توانید از طریق مسیرهای ارتباطی با کارشناسان ما در تماس باشید و خرید خود زا در زمان بسیار کوتاهی تحویل بگیرید.
بدون دیدگاه