برای خرید انواع ادویه با قیمت عمده باید از فروشگاه های معتبر اقدام کنید همچنین ادویه پلویی جنوب نیز در بسیاری از سایت های مرجع به فروش می رسد که می توانید به راحتی سفارش خود را ثبت نمایید.
قیمت ادویه پلویی
از خوش طعم ترین ادویه ها و چاشنی های مجازی که در بسیاری از عطاری ها نیز عرضه می شود و طرفداران بسیاری دارد ادویه پلویی می باشد که قیمت آن در مراکز مختلف نوساناتی را داد و از کیلویی 250 تا 300 تومان متغیر است.
غذاهای ایرانی یکی از خوش طعم ترین و خوش عطرترین غذاهاست زیرا برای پخت آن از ادویه های مخصوص استفاده می شود انواع پلو از جمله باقالی پلو، باقلی پلو، عدس پلو از جمله غذاهای لذیذ ایرانی هستند که در صورت استفاده از ادویه های تازه و باکیفیت در تهیه آن ها طعم فوق العاده ای به غذا و علاوه بر آن طبع سرد می دهد از برنج برای تعدیل حرارتی که دارند اگرچه مصرف ادویه های مختلف به درمان دردهای روماتیسمی و هضم غذا کمک می کند، اما مصرف بیش از حد آنها باعث مشکلات گوارشی می شود.
تاریخچه مستندی در مورد استفاده از ادویه ها از سال ها قبل وجود دارد، زمانی که انسان های اولیه شکار خود را در برگ های گیاهان می پیچیدند و ذخیره می کردند و سپس متوجه شدند که این باعث می شود گوشت پس از پختن طعم بهتری پیدا کند در سال 1555 قبل از میلاد ادویه هایی مانند گشنیز، رازیانه، زیره و آویشن در مصر باستان استفاده می شد ادویه پلو شامل گروهی از ادویه هاست که هم به برنج طعم می بخشد و هم سردی برنج را اصلاح می کند.
ادویه پلویی جنوب
این محصول در نقاط مختلف کشور یافت می شود و در بسیاری از مراکز به فروش می رسد اما ادویه پلویی جنوب از معروف ترین آن می باشد که بسیار با کیفیت بوده و طرفداران بسیاری دارد.
ادویه پلوی جنوبی یکی از لذیذترین و پرمصرف ترین ادویه ها در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ادویه پلو جنوبی
برگ رزماری 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
6 دانه هل
2 عدد میخک
برای تهیه ادویه پلو خانگی ابتدا تمام ادویه ها را در آسیاب بریزید و چند بار هم بزنید تا کاملا پودر و یکدست شوند اگر می خواهید این ادویه را با طعم تند درست کنید.
در این مرحله مخلوط پودر ادویه ها را از داخل آسیاب خارج می کنیم و با الک الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته ادویه ها گرفته شود. بعد یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.
در این مرحله ادویه پلو آماده شده را در ظرف شیشه ای بریزید سپس درب آن را ببندید و در کابینت نگهداری کنید. بهتر است این ادویه را دور از نور خورشید و رطوبت نگه دارید تا طعم و عطر آن از بین نرود.
بدون دیدگاه