در مورد ادویه مخصوص گوشت گوسفند باید گفت که دستور العمل های متفاوتی داده شده که به مواردی از آن خواهیم پرداخت.
ادویه مخصوص گوشت گوسفندی
ادویه جات در همه غذا ها استفاده می شود و به جرات می توان گفت اگر به مقدار مناسب استفاده شود برای همه مناسب است.
تنوع ادویه ها در تمام دنیا بسیار زیاد است، اما هر آب و هوا با توجه به نوع غالب غذا و طعم آن از چند نوع ادویه استفاده می کند، مثلاً در زبان عربی ادویه هایی با طبع گرم و نسبتاً تند رواج بیشتری دارد و در هند از انواع فلفل زیاد استفاده می شود.
نکته مهم در استفاده از ادویه ها این است که از کدام ادویه و به چه میزان برای کدام غذا استفاده کنیم. بنابراین تنها استفاده از ادویه ها و چاشنی ها طعم و عطر غذا را تضمین نمی کند، بنابراین امروز در این مطلب در مورد یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی یعنی کباب گوشت بره و گوساله صحبت خواهیم کرد.
طرز تهیه ادویه گوشت
از بهترین و حرفه ای ترین کارها برای طعم دار کردن گوشت این است که از ادویه مخصوص گوشت استفاده کنید با این حال طرز تهیه ادویه مخصوص گوشت کار چندان سختی نیست و در ادامه می توانید راهکار های مارا بیاموزید.
اولین اقدام برای طعم دار کردن گوشت مشخص کردن نوع پخت گوشت است اینکه قرار است با گوشت مورد نظر چه غذایی تهیه شود اهمیت زیادی دارد.
برای طعم دار کردن گوشت کبابی گوسفند می توانید از کیوی رنده شده استفاده کنید خواباندن گوشت در سس مایونز و ترکیب کیوی، فلفل قرمز و نمک می تواند موجب ترد شدن گوشت کبابی شود.
برای اینکه گوشت گوسفندی بهتر بپزد و طعم بیشتری به خود بگیرد بهتر است قبل از پخت با پشت چاقو کمی به آن ضربه بزنید تا بافت های گوشت از هم باز شوند.
ادویه کباب گوشت گوسفندی
تکنیکهایی وجود دارد تا ادویه مخصوص گوشت گوسفندی را خودتا اضافه کرده و ترکیب کنید اما داشتن یک ادویه مخصوص بسیار جذاب تر بشمار می رود.
ادویه مخصوص گوشت گوسفندی برای کباب کردن، از تکنیک های مختلف سرآشپز های بین المللی می توان برای طعم دادن به گوشت گوسفند استفاده کرد، گوشت گوسفند ظرفیت بسیار بالایی برای طعم های مختلف دارد و به راحتی می توانید با چند روش آن را به یک گوشت خوشمزه و منحصر به فرد تبدیل کنید.
احتمالاً در مورد قرار دادن گوشت در سس های مختلف زیاد شنیده اید، به این روش طعم دهنده گوشت می گویند که به روش های مختلفی انجام می شود، گوشت را همراه با انواع گوشت های طعم دار در ظرف های دربسته گرفته و چند ساعت در یخچال نگهداری می کنند.
در این مدت بهتر است گوشت را چند بار بچرخانید تا ادویه ها به قسمت های مختلف آن برسد گوشت گوسفندی را فقط می توانید 2 یا 3 ساعت بیرون از یخچال نگه دارید و باید مدت بیشتری از یخچال استفاده کنید.
استفاده از فلفل سیاه، سرکه و زعفران طعم بسیار خوبی به گوشت قرمز می دهد.
برای پخت گوشت قرمز بهتر است ابتدا آن را با پیاز و ادویه هایی مانند فلفل سیاه، نمک و زردچوبه تفت دهید و سپس بپزید، تفت دادن گوشت باعث خوشبویی و زیباتر شدن آن می شود.
برای طعم دادن به گوشت گوسفند می توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید.
بدون دیدگاه