یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی خورش قیمه است یک غذای کاملا سنتی که به دلیل مواد و ادویه مخصوص خورش قیمه است که خواص زیادی دارد و اکثر خانواده های ایرانی از آن در مهمانیها و مراسمهای مختلف استفاده می کنند این خورش دو طرفه با سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان تهیه می شود و هر دو بسیار خوشمزه هستند اما این غذا به این فکر کرده که چرا طعم آن همیشه یکسان نیست و گاهی خوش طعم تر و خوش عطرتر است.
ادویه مخصوص خورش قیمه
جواب این سوال در ادویه هایی است که برای طعم دادن به خورش قیمه استفاده می شود، زیرا همانطور که من می توانم از گوشت گوسفند در این خورش استفاده کنم و اگر این گوشت به درستی چاشنی شود، بوی آن آزار دهنده خواهد بود به همین دلیل استفاده صحیح از ادویه ها می تواند این غذا را به یکی از خوشمزه ترین خورشها تبدیل کند.
خورش قیمه از آن دسته غذاهای ایرانی است که هم با سیب زمینی و هم بادمجان طرفداران زیادی دارد و خیلیها این خورش را یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی می دانند راز این طعم جادویی در مواد اولیه این خورش نیست، بلکه در ادویه هایی است که هنگام پخت و پز استفاده می شود.
طرز تهیه ادویه خورش قیمه
یکی داز غذاهای پرطرفدار در بسیاری از کشورها که به گونه های مختلفی پخته می شود قیمه است طرز تهیه ادویه قیمه و انواع آن را می توانید از سایتهای مختلف به دست بیاورید و همچنین می توانید برای خرید انواع ادویه های مخصوص با مشاوران و کارشناسان ما در تماس باشید و سفارش خود را ثبت نمایید.
ادویه خورش قیمه ترکیبی از ادویه جات است که می توان از آن استفاده کرد و با هم مخلوط کرد وی در ادامه به تشریح ادویه های این خورش با اندازه های مناسب آن پرداخت:
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف پیمانه
جوز هندی: یک قاشق چایخوری
پودر گل رز: یک قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه
اگر بتوانید ادویه خوش طعم تر و بهتری داشته باشید، می توانید همه این ادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید، در این صورت نه تنها عطر ادویه شما بیشتر می شود، بلکه می توانید از کیفیت آن نیز مطمئن باشید.
استفاده از ادویه ها در غذا موضوع سلیقه ای مباشد و هر شخص بسته به ذائقه خود ادویه ها را اضافه می کند اما گاهی اوقات می بینیم عطر و طعم قیمه فوق العاده می شود این موضوع را می توانید به راحتی با ادویه مخصوص قیمه میسر کنید و قیمه های فوق العاده برای خود و خانواده یا دوستان استفاده کنید.
فلفل سیاه، چوب دارچین، دانه هل، جوز هندی و گلبرگهای گل رز را جداگانه در آسیاب بریزید و آنها را خرد کنید تا پودری یکدست و یکدست شود، سپس پودرها را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آنها را ترکیب کرده و از یک الک ریز عبور می دهند تا ناخالصیهای احتمالی از بین بروند سپس زعفران را به صورت مخصوص چرخ کرده و به این مخلوط اضافه کنید هنگام پختن خورش قیمه می توانید زعفران پودر شده یا دم کرده را نیز به خورش اضافه کنید.
برای ثبت سفارش خود با ما در تماس باشید.
بدون دیدگاه