یکی از خورشتهای خوش طعم و پر طرفداران در بین ایرانیها قورمه سبزی است که طرز تهیه آن متفاوت می باشد ادویه قورمه سبزی رستورانی به همراه بسته بندی صادراتی از محصولات این مجموعه به شمار می رود که می تواند طعم بسیار خوبی به غذای شما بدهد.
بسیاری از افراد به دنبال طرز تهیه قورمه سبزیهای رستورانی هستند تا بتوانند همانند آن طعم را بیافرینند با استفاده از این ادویه های مخصوص می توانید طعم غذای خود را از همیشه متفاوت تر کنید.
ادویه قورمه سبزی رستورانی
قورمه سبزی یکی از خورشهای معروف و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن به مقدار زیادی نیاز دارد به گفته هر ایرانی، خوشمزه ترین سوپ سبزی دنیا زیر نظر مادر یا مادربزرگشان پخته می شود طرز تهيه خورش يكي از مهمترين موارد در شكل گيري طعم آن است این قرارگیری فقط با تجربه و با آشپزهای ماهر امکان پذیر است.
چیزهایی که احتمالا در هر نقطه ای از کشور ما به روشی متفاوت و با مواد کمتر و بیشتر ساخته می شود که طعم آن را متفاوت می کند با توجه به ذائقه خود می توانید هر عدد از این ادویه را کم یا زیاد کنید تا به ذائقه دلتان برسند میزان ترشی، تلخی، شوری و شیرینی خورش خود را با کم و زیاد کردن این اقلام قابل تنظیم است.
پودر رزماری: 2 قاشق غذاخوری
پودر غور: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه: 1 قاشق غذاخوری
پودر رازیانه: 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: 2 قاشق غذاخوری
تره خشک: 2 قاشق غذاخوری
جعفری خشک: 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خشک: 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خشک: 2 قاشق غذاخوری
ادویه قورمه سبزی به همراه بسته بندی صادراتی
تا به اینجا با ترکیبات این چاشنی خوش طعم آشنا شدیم ادویه قورمه سبزی رستورانی یکی از مهم ترین چاشنیها و طعم دهنده های مجاز در رستورانها می باشد و می تواند مشتریان بسیار زیادی را برای شما جذب نماید.
یکی از تفاوتهای طعم قورمه سبزی این است که برخی ادویه ها و سبزیجات به راحتی در مناطق مختلف ایران یافت نمی شود در گذشته که حمل و نقل و حمل و نقل مواد به آسانی امروز نبود، مردم با مواد اولیه ای که در دسترس داشتند آشپزی می کردند بر این اساس انواع آش سبزیجات با طعمهای مختلف شکل گرفته و به این ترتیب ذائقه مردم هر منطقه از آن گرفته شده است.
ابتدا باید سبزیهای مذکور را آماده کرده و پس از شستن و تمیز کردن، روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند اگر سبزیجات را به قطعات کوچک خرد کنید، فرآیند خشک شدن سریعتر انجام می شود آنها را باید در سایه و دور از نور خورشید خشک کنید تا سیاه نشوند.
راه دوم این است که سبزیهای خشک را تهیه کنید و در ادویه خود استفاده کنید اما استفاده از سبزیجات تازه هم طعم بهتری دارد و هم کیفیت ادویه شما را افزایش می دهد این سبزیها را درهاون ریخته و خوب هم بزنید تا کمی نرم شوند در مرحله بعد سبزیها را در آسیاب بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند در مرحله آخر ادویه های دیگر را اضافه کنید این ادویه تا دو سال در جای خشک و خنک قابل نگهداری و استفاده است.
برای خرید و ثبت سفارش انواع ادویه ها می توانید از طریق پلهای ارتباطی با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید و خریدی لذت بخش را تجربه نمایید.
بدون دیدگاه